Illa Carlemany

Aquest cap de setmana la Coral Maristes Montserrat de Lleida ha actuat en diferents escenaris d’Andorra, alguns ben singulars. Dissabte al vespre fou el torn del Centre Termal de Caldea. Les cançons interpretades per la coral afegiren més riquesa al món de sensacions del públic que escoltava les peces entre els salts d’aigua i enmig dels banys termals.

Meritxell

Meritxell

Diumenge la Coral cantà a l’eucaristia de la Basílica de Meritxell, patrona d’Andorra. A l’acabar oferí un concert dins del modern santuari. Els assistents al recital, part de públic andorrà i part de familiars i amics que acompanyaven la coral en aquesta excursió, valoraren molt positivament la sonoritat i qualitat d’interpretació del grup lleidatà.

Finament, abans de retornar cap a Lleida, la Coral actuà enmig del Centre Comercial l’Illa Carlemany, un altre escenari insòlit. Els compradors que aquella tarda omplien el centre s’embadaliren entorn la coral i esdevingueren públic improvisat de l’espectacle.

És el novè any que la Coral Maristes Montserrat organitza un cap de setmana sencer de sortida amb un doble objectiu: d’una banda portar el repertori en indrets diferents, tot aprofitant per descobrir sonoritats i patrimoni; i d’altra banda, cohesionar el grup de cantaires afavorint la coneixença i la convivència més enllà dels assajos setmanals. El 2007 fou la Vall de Benàs i la Vall de Boí, el 2008 Ripoll i la Vall de Núria, el 2009 Euskal Herria, el 2010 la Cerdanya, el 2011 Montserrat, el 2012 Port del Comte, el 2013 Poblet, el 2014 Salàs i la Pobla i enguany el País dels Pirineus. Cal destacar que més de 120 persones han format part del grup, entre cantaires, familiars i amics.

| © 2015 Albert Pastó |
Amunt
Segueix-nos: