Unes 200 persones van assistir el passat diumenge al concert que va oferir la coral Maristes Montserrat de Lleida a l’Església d’Albesa dins dels actes d’homenatge de la gent gran d’aquesta població. L’actuació va tenir lloc després de la missa i el programa va estar format per peces de diferents estils, amb coreografies incloses, sota la direcció de Gerard Riu i acompanyats al piano per Eduard Espinet.

Una cançó tradicional irlandesa va obrir el concert, on també es van escoltar peces religioses o una espiritual negra, entre d’altres, mentre que la sardana “El cavaller enamorat” va tancar l’actuació. Bona part d’aquest repertori el va treballar la coral en un taller a finals de març amb el director basc Basilio Astúlez, de reconegut prestigi.
El proper concert de la coral Maristes serà el dissabte 16 de maig a Monzón, juntament amb la coral Montisonense i Ensemble XXI.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

| © 2015 Albert Pastó |
Amunt
Segueix-nos: