La coral Maristes Montserrat va actuar el passat dissabte 16 de maig a l’auditori San Francisco de Monzón compartint escenari amb Ensemble XXI i la coral Montisonense. Concretament va participar al concert de primavera d’aquesta original agrupació instrumental sota el títol “la magia de más de 100 voces” interpretant quatre peces celtes al final de l’actuació, després de les obres “Secretos de papel” i “Sivana” només a càrrec de l’orquestra.
Aquestes cançons han estat adaptades pel director de l’orquestra, José Antonio Chic, i ja les va cantar la coral Maristes juntament amb aquesta formació el passat mes de desembre a Lleida. Aquestes peces ja formen part del repertori d’Ensemble XXI però és la primera vegada que es van poder sentir adaptades per cant coral a Monzón. Els directors de les dues corals, Gerard Riu, del cor de Lleida, i Paloma Lanau, van dirigir les cançons i Oscar Vegas va fer de narrador durant el concert. José Antonio Chic ha escrit el guió, els textos i els arrejaments i es va mostrar especialment emocionat al final del concert i va afirmar que “estic molt content ja que unit en un concert les dues ciutats que més estimo i que formen part de la meva vida, Monzón, on treballo i, Lleida, on visc”.
Unes 160 persones es van donar cita i van gaudir del concert que va ser l’estrena de l’obra “Sivana” composada per José Antonio Chic a partir del llibre “El monge que vendió su ferrari” de Robin S. Sharma. Es tracta d’una faula que explica la història d’un advocat que trenca amb els lligams de la seva vida mundana per iniciar un camí d’autoconeixement entre els savis de l’Himàlaia per buscar la felicitat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

| © 2015 Albert Pastó |
Amunt
Segueix-nos: