Unes 300 persones van vibrar el diumenge gaudint del concert de final de curs de la coral Maristes Montserrat. Sota el títol, Coral Rock 3, un total de 78 cantaires i 5 músics van oferir un repartori molt variat a l’església Sagrada Família de Lleida sota la batuta de Gerard Riu.
El concert va ser tot un espectacle en el que no hi van faltar les coreografies i va ser un resum de les estrenes d’aquest curs i d’algunes cançons recuperades d’altres anys. El públic va poder escoltar versions diferents al ritme d’una banda de rock formada per Òscar Gutiérrez a la guitarra, Ramon Codina al baix, Eduard Espinet al piano, Ignasi Corella a la bateria i David Escolà al saxo i al clarinet. Els cantaries van posar tota l’emoció en la interpretació de les cançons com la sardana “El cavaller enamorat”, passant per una cançó tradicional irlandés “Trop loin d’Irlande” o una espiritual negre “Hear us, O Lord”.
Per tercer any consecutiu la coral Maristes va oferir un concert on es va fusionar el so del cor amb música moderna per donar la benvinguda a l’estiu i per commemorar el Dia de la Música.

One Trackback

  1. […]   […]

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

| © 2015 Albert Pastó |
Amunt
Segueix-nos: