Un concert de la coral Maristes Montserrat de Lleida va ser el colofó final de la Diada Contra el Càncer de Menàrguens organitzada el diumenge dia 20 de setembre per la Junta Local de l’AECC d’aquesta població de la Noguera. Unes 200 persones van assistir a l’església a l’actuació d’aquesta coral sota el títol Coral Rock 3 amb la participació d’una setantena de veus i una banda de músics, sota la direcció de Gerard Riu.

Coral Maristes

Coral Maristes

Un espectacle de més d’una hora i mitja en el qual el cor va interpretar cançons de diferents estils i èpoques amb molt de ritme i coreografies incloses amb l’acompanyament d’ Òscar Gutiérrez a la guitarra, Jaume Olivé al baix, Eduard Espinet al piano, Ignasi Corella a la bateria i David Escolà al saxo i al clarinet. “An Irish blessing” una cançó tradicional irlandesa va obrir el concert i també és va poder sentir una versió rock del clàssic “All things bright and beautiful” de Rutter o l’”Haleluia” de Cohen.

El públic assistent va mostrar-se molt entregat i juntament amb el cor també van cantar “Heal de world” de Michael Jackson o “El Rossinyol”. Aquest és el segon concert de la temporada per part de la coral Maristes que aquest any commemora els seus 15 anys.

La Diada Solidària va començar al matí amb jocs per als més petits per donar pas a les sardanes i després al dinar per a uns 180 comensals. Durant la sobretaula es va fer un sorteig de regals i el concert va tancar la jornada. L’ajuntament de Menàrguens també va col•laborar amb aquesta activitat en la qual es van recollir diners que es destinaran a programes que té en marcha l’AECC – Catalunya Contra el Càncer de Lleida.

 

  1. 21 de setembre de 2015

    Un concert per aportar cada u el seu grà de sorra.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

| © 2015 Albert Pastó |
Amunt
Segueix-nos: