La coral Maristes Montserrat i la Big Band de Lleida van interpretar el passat dilluns 28 de desembre el “sacred Concert” de Duke Ellington i van omplir l’Auditori Enric Granados. Enmig de les Festes Nadalenques i per primera vegada a la capital del Segrià, aquestes dues formacions i la solista Irene Olivé van fer gaudir al públic amb aquesta peça que mostra un vessant poc habitual en la seva música, la d’església. El concert es va dedicar a Cecilia Sedano, una cantaire de la coral que fa una setmana que es va morir.
Una setentena de veus i 17 músics, entre ells el director de la Big Band, Jaume Olivé, a més de la solista, tots ells sota la batuta de Gerard Riu. Una mica més d’una hora de concert amb aquesta obra formada per 10 números i dos bisos, una repetició d’una part de l’última peça i la interpretació de la cançó “Estimo el Nadal” del compositor lleidatà Antoni Tolmos. Es dóna la casualitat que tant la Big Band de Lleida com la coral Maristes van participar en la gravació d’aquesta Nadala a principis de 2014.
Tampoc hi va faltar la innocentada al director ja que era el dia del Innocents. A la nadala, ningú va entrar quan el Gerard Riu va començar a dirigir, llavors cantaires i músics van treure una llufa de les carpetes i els faristols respectivament.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

| © 2015 Albert Pastó |
Amunt
Segueix-nos: