Els centres oberts dels Salesians de Lleida van aconseguir ahir diumenge 28 de febrer 1.243 euros de la generositat dels espectadors del concert conjunt entre la coral Maristes Montserrat i l’orquestra Ensemble XXI de Monzón que van compartir escenari a l’església de Sant Josep Obrer de Magraners.
Unes 150 persones van assistir a aquest espectacle en la que es van unir la coral Maristes formada per unes 80 veus i que van interpretar cançons de diferents èpoques i estils, i Ensemble XXI, una original combinació instrumental que va interpretar tres peces del seu director José Antonio Chic.
Quatre peces celtes adaptades pel director d’Ensemble XXI van posar el colofó final d’aquest concert, el tercer que feien plegats aquestes dues formacions sota la batuta de Gerard Riu, director de la coral Maristes. Els espectadors van poder conèixer més coses sobre els centres oberts gestionats pels Salesians de Lleida i els diners que es van aconseguir es destinaran las esmorzars saludables i a les activitats d’estiu. Aquests centres acullen a nens i adolescents amb risc d’exclusió quan surten de l’escola i a més d’oferir-los berenar, també fan activiats lúdiques i de formació.
Ja és una tradició que la coral Maristes acosti les seves cançons a col•lectius que difícilment poden arribar al cant coral. En aquesta ocasió els beneficiaris dels centres oberts van participar explicant en diferents vídeos quines són les activitats que fan quan surten de l’escola. A l’acabar, els nens i adolescents dels centres van entregar un cor fet amb papiroflexia per donar les gràcies tant als músics i cantaires com al públic.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

| © 2015 Albert Pastó |
Amunt
Segueix-nos: