Unes 350 persones van gaudir ahir 19 de juny del concert de final de curs de la Coral Maristes Montserrat que també va servir per commemorar el 15è aniversari d’aquesta entitat coral.
Sota el títol de “Coral Rock 4” unes 80 veus van interpretar cançons de diferents èpoques i estils amb coreografies i disfresses incloses. Un concert carregat de vitalitat i servit en un descarat format i ple de sorpresas amb breus vídeos entre cançons com a recordatori d’aquests 15 anys.
L’església de la Sagrada Família de Lleida va acollir aquest espectacle sota la batuta de Gerard Riu i amb una banda de Rock formada per Oscar Gutiérrez “Guti” a la guitarra, Gerard Espinet al piano, Ramon Codina al baix, Ignasi Corella a la bateria i David Escolà al clarinet i al saxo.
Una de les cançons més ovacionades va ser “Hail Holy Queen” del musical Sister Act que va estar dirigida per Victòria Laplana i cantada només per les veus femenines disfressades de monja. La coral també va interpretar, entre d’altres, tres peces del “Sacred Concert” de Duke Ellington o la tradicional catalana “volem pa amb oli” arrenjada pel director de la coral. En total van ser 15 cançons per commemorar aquesta efemèride.
Públic i coral van acabar el concert ballant tots junts el “Goza mi Calipso” després que antics cantaires presents a l’església pugessin a l’escenari per cantar “Senyor Sant Jordi”. Tots plegats van bufar les espelmes d’un pastís per celebrar els 15 anys de la gran família de la coral Maristes Montserrat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

| © 2015 Albert Pastó |
Amunt
Segueix-nos: