L’església de Les Borges Blanques es va omplir ahir 5 de setembre per escoltar la Coral Maristes Montserrat en el primer concert de la temporada, l’espectacle titulat Coral Rock 4, en el marc de la Festa Major.

Unes 80 veus van interpretar cançons de diferents èpoques i estils amb coreografies i disfresses incloses. Un concert carregat de vitalitat i servit en un descarat format que barrejant cant coral i rock sota la batuta de Gerard Riu. Els músics que van acompanyar la coral van ser Oscar Gutiérrez “Guti” a la guitarra, Gerard Espinet al piano, Ramon Codina al baix, Ignasi Corella a la bateria i David Escolà al clarinet i al saxo.

Una de les cançons més ovacionades va ser “Hail Holy Queen” del musical Sister Act que va estar dirigida per Victòria Laplana i cantada només per les veus femenines. La coral també va interpretar, entre d’altres, tres peces del “Sacred Concert” de Duke Ellington o la tradicional catalana “volem pa amb oli” arrenjada pel director de la coral.

La coral Maristes Montserrat repetirà aquest concert el proper dissabte 24 de setembre a Àger.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

| © 2015 Albert Pastó |
Amunt
Segueix-nos: