Unes 250 persones van omplir ahir diumenge 20 de desembre la parròquia de Sant Antoni de Pàdua de Lleida per escoltar el concert de Nadal de la coral Maristes Montserrat i l’escola de música de Maristes de Lleida. Com cada any, un conte escrit especialment per a l’ocasió va servir per unir les cançons de petits i grans amb l’objectiu d’aconseguir el màxim de fons per a la construcció d’una escola per a nens soldat per part de la ONG Sed.
Durant el concert es van anar alternant cançons dels nens amb les de la coral, entre les que va destacar “Candlelight” de John Rutter, dedicada a Cecília Sedano que cantava a la coral i que es va morir el dissabte dia 19. Va ser el moment més emotiu de l’actuació i també va comptar amb l’encesa d’un ciri. Cançons de Nadal i de diferents estils i èpoques van omplir de música l’església i van entusiasmar al públic. El cant comú de tres nadales, “El rabadà”, “Fum, fum, fum” i “No dormiu” va tancar el concert.
Tradicionalment aquest concert de Nadal amb els alumnes del col•legi s’interpretava a la sala gran de l’Auditori però aquest any s’ha canviat d’escenari.

| © 2015 Albert Pastó |
Amunt
Segueix-nos: