Lleida Canta 2012

El repte d’aquell any fou omplir un parell de trens de cantaires i dur-los fins al Pallars. S’assolí amb èxit i uns 500 cantaires ompliren de cançons i bon ambient els dos combois. Un cop al Pallars s’uniren cantaires de les comarques de muntanya i vam passejar pels carrers i places de la vila, tot cantant en diferents indrets. Dins del pavelló poliesportiu vam realitzar el dinar de germanor que finalitzà amb un animat ball d’acordió, ambient ben pirinenc. D’aquesta edició en destaca la col•laboració fluida de l’Ajuntament de la Pobla i de diverses entitats de la població que facilitaren una diada musical esplèndida.

  1. 23 de febrer de 2017

    The guidelines you provided listed below are extremely precious. It been found this type of pleasurable surprise to obtain that expecting me when I woke up today. Th187#y2e&;re constantly to the issue easy to learn. Thanks a large amount for any valuable ideas you’ve got shared right here.

Escriu un comentari:

*

Your email address will not be published.

| © 2015 Albert Pastó |
Amunt
Segueix-nos: