Lleida Canta 2013 - Al vi

Ara sí, ja podem dir que Lleida Canta i canta, si convé, sota els ponts! Fins fa uns dies era el projecte d’una colla de somiatruites convençuts que el cant coral té, entre moltíssimes virtuts, l’encant d’AGERMANAR-NOS i avui és una grata experiència que hem compartit plegats.

Ha estat un èxit perquè els cantaires heu fet possible que sigui un èxit. Sense la vostra participació, entrega i entusiasme, i sense la confiança demostrada, ara la motxilla musical de cadascú de nosaltres restaria mig plena o mig buida.

Gràcies a tots per creure en el Lleida Canta i en la força d’un aplec tan gran.

Deixeu-nos subratllar alguns moments especials: el fred matiner vençut amb la xocolata calenteta, les mirades expectants de l’arribada, l’escalf dels motors amb un vibrant “visca la música”, el ritme company de camí dels Batbatuca, els ponts i els cants i els cants i els ponts, públic amb bicicletes incloses, cançons de tota mena per a persones de tota mena, unes grades de la Llotja farcides amb la força de les nostres veus, la senyera gegant dansant amb els Segadors, els càntirs que sadollaven la set de conviure intensament, autobusos plens de cantarelles i d’il·lusió per la ruta feta, el menjador arrebossat, un emocionant i sorprenent gospel per pair, i un cercle que refarem més gran perquè ens fa més bons, més catalans…

CategoriaLleida Canta
| © 2015 Albert Pastó |
Amunt
Segueix-nos: