La coral Maristes Montserrat va solemnitzar la missa que va oficiar l’abat de Montserrat, Josep M. Soler, el passat 24 d’abril a la catedral de Lleida, en el marc de la primera missa del Tridu en honor a la Moreneta.
La Confraria de Montserrat de Lleida, que enguany commemora els 135 anys de la seva fundació i alhora també de la proclamació de la Moreneta pel papa Lleó XIII com a patrona de Catalunya (1881), així com la commemoració del 70 aniversari de la refundació de la Confraria (1946), organitza els actes en honor a la Patrona de Catalunya.
La coral, sota la batuta de Gerard Riu, va cantar diverses peces entre elles, el “cant dels ocells” i el “Virolai” com a cant de sortida. Victòria Laplana va acompanyar la coral al piano en algunes cançons i va fer de solista en el cant dels ocells.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

| © 2015 Albert Pastó |
Amunt
Segueix-nos: