La coral Maristes Montserrat i la Big Band de Lleida van tornar a interpretar el passat divendres 11 de novembre el “Sacred Concert” de Duke Ellington a l’Auditori Enric Granados de Lleida, en aquesta ocasió dins del cicle Jazz Tardor. Una altre dels canvis respecte la primera vegada va ser la solista, ja que aquesta vegada va ser la mezzosoprano Marta Infante qui va acompanyar al cor i a la Big Band. El públic va gaudir amb aquesta peça que mostra un vessant poc habitual en la música d’Ellington, la d’església.

Una setentena de veus i 17 músics, entre ells el director de la Big Band, Jaume Olivé, a més de la solista, tots ells sota la batuta de Gerard Riu, van compartir escenari. Per un altre costat, la coral Maristes va voler fer un homenatge a Leonard Cohen ja que el concert va ser el mateix dia que el cantant ens va deixar per sempre. En concret, l’actuació va començar amb l’Allelujah d’aquest compositor canadenc, una peça que la coral té en el seu repertori.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

| © 2015 Albert Pastó |
Amunt
Segueix-nos: