L’Auditori Enric Granados va acollir el dimarts 20 de desembre el concert ‘Nadal. Cantem pels refugiats’, organitzat per l’ONG Marista SED i amb la participació de la Coral Maristes Montserrat i l’Escola de Música del Col•legi Maristes Montserrat amb més de 150 cantaires a l’escenari.
Una combinació màgica de nadales i cançons modernes a ritme de rock amb imatges intercalades de testimonis del Camp de Refugiats d’EKO Camp. Els més petits de l’escola de música van cantar tres cançons de Nadal així com la coral Maristes, mentre que petits grups entre primer de primària i quart d’ESO van interpretar cançons modernes.
Aquest acte va servir per recaptar fons, un total de 1.700 euros, a favor del camp de refugiats Eko Project i es va emmarcar dins de la campanya Casa Nostra Casa Vostra. Hi va participar la Laia Massip, voluntària de l’EKO Camp que va explicar la seva experiència.
Al final del concert, tant els cantaires com el públic va participar en l’enregistrament de la cançó ‘Open de Borders’ que el grup Txarango va compondre enmig dels camps de refugiats i s’enviarà als membres d’EKO, alguns dels quals ja estan per Europa i altres esperen encara a Grècia, una oportunitat de llibertat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

| © 2015 Albert Pastó |
Amunt
Segueix-nos: