Lleida Canta a les Persones

Aquest curs, Lleida Canta és un mirall que duu per títol Lleida Canta a les Persones. Més enllà de cantar-nos a nosaltres mateixos, unirem les veus amb les de les persones que tenen capacitats diverses, que viuen situacions complexes. A la ciutat de Lleida, el 28 d’abril de 2019, descobrirem entitats que treballen dia a dia per potenciar les possibilitats infinites de les persones i, així, fer més plàcida la vida. No us podeu pas perdre aquest aplec més humà que mai i que, atenció, arriba a la 10a edició! Que sigui per molts anys i us esperem al LLEIDA CANTA A LES PERSONES.[/column]

Lleida Canta a les Persones en imatges

Altres edicions del Lleida Canta

Aquest curs, Lleida Canta és un mirall que duu per títol Lleida Canta a les…

  Últim diumenge d’abril. La primavera pinta el cel d’aquella cromàtica tan diversa que, en…

  Més de 800 cantaires provinents de 31 corals d’arreu de Catalunya han participat el…

El diumenge, 13 de març, les Borges Blanques ha acollit una nova edició de la…

Escriu un comentari:

*

Your email address will not be published.

| © 2015 Albert Pastó |
Amunt
Segueix-nos: