La coral Maristes vam celebrar Sant Jordi d’una manera especial i vam sortir al carrer per oferir els nostres cants als públic que estava passejant entre parades de llibres i roses el dissabte, 23 d’abril al matí per Lleida.
Els cantaires es van donar cita a les 11 hores a la plaça Ricard Vinyes per començar l’itinerari pels carrers de la ciutat i cantar cançons del repertori, entre elles Senyor Sant Jordi amb música de Salvador Espriu i música de Francesc Vila.
Així doncs, la coral Maristes va cantar a la plaça Pau Casals, a un dels claustres del Rectorat de la UdL per anar seguint fins a l’avinguda Blondel fins arribar als Camps Elisis, con els cantaires van gaudir d’un merescut aperitiu familiar.
Tradicionalment, la coral pels voltants de Sant Jordi fa una sortida familiar, però enguany aquesta excursió s’ha traslladat al segon cap de setmana de maig, on està previst que més de 100 persones, entre cantaires i familiars, gaudeixin d’un cap de setmana a Navarra en el qual el cant tindrà un paper destacat. Per això es va considerar oportú fer aquesta cantada en el marc del 15 aniversari de la coral.

| © 2015 Albert Pastó |
Amunt
Segueix-nos: