Unes 150 persones van gaudir, i fins i tot van ballar, el dissabte dia 12 de setembre a la parròquia de Sant Vicenç d’Àger al ritme de la coral Maristes Montserrat de Lleida. Sota el títol, Coral Rock 3, uns 70 cantaires i 5 músics van oferir un repertori molt variat sota la batuta de Gerard Riu.

L’actuació va servir per obrir aquest curs, en el qual la coral celebra el seu 15è aniversari. El concert va ser tot un espectacle en el que no hi van faltar les coreografies i va ser una repetició del concert que va omplir el passat mes de juny l’església de la Sagrada Família de Cappont. El públic va poder escoltar versions diferents al ritme d’una banda de rock formada per Òscar Gutiérrez a la guitarra, Jaume Olivé al baix, Eduard Espinet al piano, Ignasi Corella a la bateria i David Escolà al saxo i al clarinet. Els cantaries van posar tota l’emoció en la interpretació de les cançons com la sardana “El cavaller enamorat”, passant per una cançó tradicional irlandés “Trop loin d’Irlande” o una espiritual negre “Hear us, O Lord”.

L’Assemblea Territorial Vall d’Àger va organitzar aquesta actuació amb la col•laboració de l’ajuntament. “El Cant de la Senyera” i “El Rossinyol” van posar el colofó final.

PROPER CONCERT EL 20 DE SETEMBRE A MENÀRGUENS

La coral Maristes repetirà aquest concert el proper diumenge 20 de setembre a les 19.00 hores a l’església de Menàrguens i la recaptació serà en benefici de l’AECC – Catalunya Contra el Càncer de Lleida.

| © 2015 Albert Pastó |
Amunt
Segueix-nos: